Schimbarea la faţă, varianta Acrobatz.net


După lupte seculare care au durat 3 ani, am mai reuşit să fac o dudă flambată. Avem domeniu cumpărat pentru site (care acum se „intitulează” acrobatz.net) şi o nouă structură. Aşadar, începând de astăzi, pe minunăţia aceasta de blog aveţi la dispoziţie în bara de meniu trei secţiuni mari şi late, dintre care două sunt cu iz de noutate.

În primul rând, pentru cei care nu vor să citească clasicele mele aberaţii, ci pur şi simplu să îşi clătească privirea, la secţiune FOTO veţi regăsi…fotografii (moamă, eşti nebun?) realizate de subsemnata, cu achiziţia ei Nikonistică la care încă mai are de plătit vreo două rate.

Pe principiul „avem di tăti”, aici sunt pozne faine cu floră, faună, arhitectură şi bipezi. Iar pe măsura ce mai fac ceva care să iasă în evidenţă, le urc pe pagină şi vă trag de mânecă (să îmi daţi laic, normal). Aşa că spor la click-uit imaginile, care se vor deschide într-o galerie foto maaaare, unde puteţi împărtăşi impresii, plângeri şi reclamaţii – adicătelea comentarii.

sectiunea_foto

Cea de-a doua surpriză din oul meu kinder acrobatic este secţiunea de TABLOURI. Pentru cei care încă nu au aflat marea veste, mi-am descoperit un nou ne-talent în mâzgâlituri mai mult sau mai puţin abstracte, de un an apucându-mă mai serios de pictură.

Aşadar, aici puteţi admira tablourile semnate de mine (ulei sau acrilice, pe pânză) – parte dintre ele deja date, altele realizate pentru campania de strângere de fonduri în numele „Pădurea Copiilor” (mai multe pe acest subiect vezi aici), dar şi unele care îşi caută stăpân. Desigur, pe măsură ce mai umplu pânzele, o să aflaţi. Iar dacă aveţi doleanţe specifice de tablouri, nu ezitaţi să îmi daţi de ştire, pentru că mâzgâlim şi la comandă!

sectiunea tablouri

După acest periplu vizual, revenim în dulcele stil clasic la aberaţiile scrise obişnuite, înghesuite toate în secţiunea LITERA PROPRIE.

Sper să vă placă noua structură, noul conţinut şi noua formă de prezentare şi nu uitaţi să vă abonaţi la newsletter ori să daţi laic la pagina de Facebook a blogului (apasă, apasă, apasăăăăă). Promit să fiu mai conştiincioasă şi să vă stresez mai des cu materiale!

Anunțuri

Posted on 5 Mai 2016, in Litera proprie and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: