Detoxifiere în doi timpi şi trei porci


O mai ţineţi minte pe aia cu Dieta anului: Le CiuCiu? Nu, nu m-am săturat de experimente dobitoace, aşa că în 2016 am zis că e momentul să fac şi eu o cură de detoxifiere. Că aşa zice domn’ doftor Goagăl că e bine. Cică se bucură ficatu’ meu după iar eu am să mă simt ca un fluturaş multicolor.

Aşa că am început, cum îi şade bine unei foste studente, cu o cercetare a marilor teoreticieni. Unii dintre aceşti stimabili susţin că detoxifierea se face în prima zi, pe maţu gol, doar cu H20. Du-te, măăăăă! Next! Altă teorie o ţine numai pe frunze (de păpădie, de gazon de pe stadion, din copaci, asezonate cu sos procesat de porumbei). Meh, bere nu e voie? Nu e voie!

Bine, hai că începem! Doo oo ferte cu suc de grefe – am atins un nou grad de acreală, puteam fi utilizată drep „Borş Magic” la pliculeţ. După două ore deja băloşeam la frigider. Piei, Satană, nu mă ischiti!

Continuăm cu meniu de rozătoare – un lighean de ţelină, morcov şi măr, date pe răzătoare. Fără nimic altceva. Concluzia a fost că viaţa de hamster este mai crudă decât prevede legislaţia în vigoare şi toate cele 7-8 dinastii anterioare de hamsteri aflate sub oblăduirea mea au dus o viaţă scurtă, dar obez de frumoasă, în timp ce îi îndopam cu gogoşi, frişcă, smântână, napolitane şi caşcaval.

giphy.gif

Pe la ora 17:00 aveam fantezii cu ciolanu’ afumat de porc. La 18:00 reinventasem Kamasutra cu sarmalele iar la 19:00 deja mi se învârteau ochii în cap, ca micii sfârâind pe grătar. La 22:00 m-am culcat, epuizată de la atâtea fantezii şi cu toate celea umflate de poftă. Iar eu umflată de cei 3 litri de apă consumaţi în 12 ore.  Nu vă spun ce am visat, că o dăm în site porno-culinar.

Dimineaţa s-a dovedit mai blândă – doo felii de pâine prăjită cu miere şi acelaşi suc de grefe dulce, ca moaca mea.  Dar cireaşa de pe tort şi momentul preferat al zilei a fost prânzul – ocazia de a vâna cu sălbăticie, printr-un morman de salată şi morcov, câteva bucăţi de pept de pui fiert şi schilod. Nu contează! CARNEEEEEE! Am continuat cu ingerarea unor cantităţi nesimţite de apă. Aaaa, cică în perioada asta eu am fost şi la înot, şi la alergat.

După 40 de ore de tortură insuportabilă, am ajuns acasă şi mi-am privit iubitul meu frigider cu atâta pasiune, încât nu a mai rezistat şi pur şi simplu a sărit pe mine! EL! Jur că eu nu am făcut nimic! El m-a iubit cu ardoare cotletului de porc la grătar, cu dragostea cartofilor prăjiţi şi patima distrugătoare a sosului de usturoi cu smântână. Nu îmi aduc foarte bine aminte, dar cred că berea de la sfârşit m-a lăsat epuizată, cu o lacrimă prelingându-se din colţul ochiului stâng. Iar a doua zi am alergat 14km. Şi ieri 15km.

 2016-04-17-10h43m24

Aici se poate remarca arderea celor 7456908 catralioane de kilocalorii strânse în cura mea de „detoxifiere” în doi timpi şi trei porci. 15km în 1:34:20.

Sursa foto: Radu Cristi

Unii oameni pur şi simplu s-au născut în zodia porcilor! Da, am să mor o păcătoasă care nu e în stare să renunţe la bripturici, da’ măcar o să fiu ca hamsterii mei – obez de fericită! Sau anchilozat de robotizată, ţinând cont de febra muşchiuloasă pe care o resimt acum. Lăsaţi alergătorii să fie carnivori…măcar până se obişnuiesc cu schimbarea meniului!

Anunțuri

Posted on 18 Aprilie 2016, in Litera proprie and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s