Lobotomia anuală. Episodul 5


O dată pe an încercăm să restartăm sistemul, lăsăm creierul să vomite sufletul, stingem tot, ne întoarcem. O dată pe an băgăm tot sistemul în marşarier şi deschidem geamurile să se aerisească interiorul. Curăţenie generală. De fapt, pur şi simplu mai dăm o mână de var peste vopseaua scorojiă. Arată ca dracu’! Las-o, bă, că merge aşa! Mai merge încă un an!

Sperăm doar că restartarea nu va fi înlocuită de o închidere definitivă, un scurtcircuit, o unitate centrală în flăcări. Mai crapă şi windows-urile astea. Nasol e când crapă cu tot cu hardware. Ia sticla. Arde pe dinăuntru şi ai impresia că senzaţia aia de arsură dezinfectează mai mult decât maţele. Dezinfectează moralitatea, dorinţele, gândurile, faptele, trecutul.

În seara asta e party! Sunt invitate toate vocile din capul meu (care îmi spun că nu sunt nebună) şi toţi Casper-ii din ultimii 5 ani. Pentru că unele plecări revin mereu să te întrebe „Ce mai faci?”. Şi dacă le poţi ignora o lungă perioadă de timp, o dată pe an îţi faci o lobotomie şi curaj să răspunzi la întrebare.

Închin un pahar în cinstea ta! Şi dacă am să te mint când voi răspunde la acel „Ce mai faci?”, să nu te superi pe mine. E din cauza lobotomiei cu tirbuşonul, e din cauza fiecărui cui bătut în lemn, fiecărei amintiri secţionate, fiecărei zi tăiate din calendar. Hai noroc!

Red-Corkscrew_300dpi-550x436

Sursa foto: Shannon Grissom

Anunțuri

Posted on 16 Octombrie 2014, in Litera proprie and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s